ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

H Bio-Protecta ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 και εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες. Η Bio-Protecta προέκυψε ως διάδοχη κατάσταση της Χαραντώνης Α.Ε., της πρώτης εταιρείας στην Ελλάδα εισαγωγής ωφελίμων εντόμων βιολογικής φυτοπροστασίας. Ήδη από την ίδρυσή της ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της KOPPERT ΕΛΛΑΣ (βιολογική φυτοπροστασία και φυσική γονιμοποίηση) και της PASKAL (αξεσουάρ θερμοκηπίων και οπωροφόρων) στη Βόρεια Ελλάδα, της Αγγλικής εταιρείας SOLUFEED LTD (προϊόντα θρέψης) και της Ολλανδικής εταιρείας FERM O FEED (οργανικά προϊόντα θρέψης) σε ολόκληρη την Ελλάδα. Νέες συνεργασίες προέκυψαν με δύο μεγάλες Ισπανικές εταιρείες που ασχολούνται με βιοδυναμικά προϊόντα θρέψης:την DEYGEST και την VITATERRA.

Αποστολή

Η Bio-Protecta έχει θέσει ως αποστολή την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγής, την αποτελεσματική αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο για το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Εστιάζοντας στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, επιδίωξή μας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, η αξιοποίηση των γνώσεων που έχουν κατακτηθεί από την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας προς όφελος των πελατών, η δέσμευση για άριστες προτάσεις.

Όραμα

Όραμά μας, να είμαστε η κορυφαία εταιρεία βιολογικής φυτοπροστασίας στην Ελλάδα (και στα Βαλκάνια), ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες παραγωγών και καταναλωτών.

Υπηρεσίες

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Προϊόντα Ωφέλιμα έντομα, βομβίνους επικονίασης, φυσικά εντομοκτόνα, χρωμοπαγίδες, παγίδες φερομόνης, βιολογικά λιπάσματα, υδατοδιαλυτά λιπάσματα

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΧΘΡΩΝ & ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ – ΦΥΛΛΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ – ΘΡΕΨΗ – ΛΙΠΑΝΣΗ

ΣΠΟΡΟΙ – ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΠΟΡΟΙ – ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Στοιχειά Επικοινωνίας

1 Khm Σκύδρας-Βεροίας, 585 00 Σκύδρα Πέλλας, Ελλάδα

1 Αυγούστου 2012

+30 2381083110 / 11

Fax:23810-81994

info@bioprotecta.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

1320Ευχαριστημένοι πελάτες
530Προϊόντα
6Έτη εμπειρίας
830Επιτυχημένα έργα
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

H Bio-Protecta εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες.
Cart