ΝΕΑ

Διαδικασία παραγωγής οργανικών λιπασμάτων FERTIPLUS

Τα οργανικά μας λιπάσματα παράγονται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας υπό τον έλεγχο μιας υψηλά εξειδικευμένης ομάδας. Η πρώτη ύλη έρχεται στο εργοστάσιο με φορτηγά και εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι θα ελέγξουν την πρώτη ύλη πριν από την έναρξη της διαδικασίας παραγωγής. Αν το υλικό δεν ταιριάζει με τα πρότυπα μας δεν θα γίνει δεκτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για FERM O FEED Production process

  • Αναμιγνύουμε τις διάφορες πρώτες ύλες στις εγκαταστάσεις μας.
  • Μετά το πρώτο στάδιο της επεξεργασίας που περιέχει ανάμιξη και απολύμανση της, μετά εισέρχεται στην περιοχή κομποστοποίησης. Με τον έλεγχο του επιπέδου οξυγόνου και της θερμοκρασίας το προϊόν κομποστοποιείται ώστε να ληφθεί ένα σταθερό προϊόν. Ξεκινώντας με 2 kg προϊόντος, αυτό θα αποφέρει 1,5 kg οργανικό λίπασμα. Όταν το προϊόν εγκαταλείπει την διαδικασία της κομποστοποίησης είναι αφυδατωμένο και φυσικά επεξεργασμένο
  • Το προϊόν τώρα συμπιέζεται σε pellet για να μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στην καλλιέργεια.
  • Τα οργανικά λιπάσματα μπορούν να εφαρμοσθούν επάνω στο έδαφος χρησιμοποιώντας τον ίδιο μηχανικό εξοπλισμό όπως για τα ανόργανα λιπάσματα.
  • Ένα ειδικό κόσκινο χρησιμοποιείται πριν από την συσκευασία του προϊόντος εμποδίζοντας σωματίδια μικρότερα από 2 mm (σκόνη) να ενσωματωθούν στο εμπορικό προϊόν.
  • Τα οργανικά λιπάσματα μπορεί να είναι συσκευασμένα σε πλαστικούς σάκους των 10 kg, 20 kg, 25 kg ή σε μεγάλους σάκους 500 kg μέχρι 1250 kg.
  • Αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό μέρος και μπορεί να διατηρηθεί το ελάχιστο 5 χρόνια χωρίς απώλεια ποιότητας.

Η ικανότητα παραγωγής είναι 60000 τόνοι οργανικών λιπασμάτων (τελικό προϊόν ανά έτος).

 

Video Διαδικασία παραγωγής

Οργανικά λιπάσματα
H Bio-Protecta εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες.
Cart