Περιγραφή

Περιγραφή

ADDIT

Addit | Koppert Products

Γαλακτωματοποιήσιμο φυτικό λάδι

Χρησιμοποιήστε το ADDIT για:

Το ADDIT είναι ένα πρόσθετο βελτιωτικό που βελτιώνει και παρατείνει την επίδραση βιολογικών, φυσικών και χημικών προϊόντων προστασίας των φυτών καθώς και των βιο – διεγερτών.

Συσκευασία:

Το ADDIT  διατίθεται σε φιάλη 1 λίτρου.

Γενικές πληροφορίες
Πότε να χρησιμοποιήσετε το Addit;

Το ADDIT βελτιώνει και παρατείνει την επίδραση των (βιολογικών, φυσικών και χημικών) εντομοκτόνων, ακαρεοκτόνων και μυκητοκτόνων κατά του θρίπα, του αλευρώδη, της λυριόμυζας, των προνυμφών των λεπιδοπτέρων, των τετρανύχων και του ωϊδίου. Το ADDIT ενισχύει επίσης τις επιδράσεις των βιο – διεγερτών φυλλώματος.

Πώς λειτουργεί το Addit;

Το ADDIT βελτιώνει την προσκόλληση και την επέκταση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος ή του βιο – διεγέρτη στο φυτό.

Πως να χρησιμοποιείται το ADDIT

Addit | Koppert Products

Εφαρμογή του ADDIT

Το ADDIT πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως βελτιωτικό πρόσθετο σε προϊόντα φυτοπροστασίας καλλιεργειών κατάλληλο για όλες τις βρώσιμες και μη εδώδιμες καλλιέργειες. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ένα φυτοπροστατευτικό προϊόν για μια συγκεκριμένη καλλιέργεια σε συνδυασμό με το ADDIT, συνιστάται να πραγματοποιείτε δοκιμή, πριν εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη κλίμακα. Το ADDIT δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για φυτά Kalanchoe.

Όσον αφορά την ακριβή δοσολογία, την εφαρμογή και τις εγκεκριμένες καλλιέργειες, ελέγξτε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος φυτοπροστασίας.

Προετοιμασία του διαλύματος:

  • Προετοιμάστε το ψεκαστικό διάλυμα του προϊόντος φυτοπροστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του χρήστη.
  • Ανακινήστε καλά το δοχείο Addit πριν από τη χρήση.
  • Προσθέστε τη σωστή ποσότητα του ADDIT στο ψεκαστικό διάλυμα.
  • Ανακατέψτε καλά.

Λάβετε υπόψη ότι το Addit θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως μείγμα σε άλλα προϊόντα φυτοπροστασίας καλλιεργειών.

Δοσολογία

Οι πληροφορίες που δίνονται παρακάτω είναι απλώς ενδεικτικές. Οι προσαρμοσμένες συμβουλές απαιτούν λεπτομερείς πληροφορίες για τοπικούς παράγοντες, όπως η ίδια η καλλιέργεια, οι κλιματικές συνθήκες και το επίπεδο προσβολής. Για να διασφαλίσετε τη σωστή προσέγγιση, συμβουλευτείτε έναν ειδικό της KoppertBioprotecta ή έναν αναγνωρισμένο διανομέα προϊόντων KoppertBioprotecta.
Χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα που επιτρέπονται στη χώρα / πολιτεία και στη καλλιέργεια σας. Η Koppert Biological SystemsBioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση.Για όλες τις καλλιέργειες: 125 – 250 ml ανά 100 λίτρα νερού) ανά εφαρμογή.

Βέλτιστες συνθήκες εργασίας Addit

Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης των βιολογικών, φυσικών και χημικών προϊόντων προστασίας των φυτών και των βιο – διεγερτών.

Χειρισμός, ή Αντιμετώπιση

Η Koppert B.V. – Bioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ποιότητας εάν το προϊόν αποθηκευτεί για περισσότερο από το συνιστώμενο ή / και σε λανθασμένες συνθήκες.

Οδηγίες αποθήκευσης:

  • Διάρκεια ζωής: δείτε την ημερομηνία λήξης στη φιάλη.
  • Θερμοκρασία αποθήκευσης: όχι κάτω από 10º C.
  • Αποθηκεύστε το σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.
  • Μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
  • Η συσκευασία είναι βιομηχανικό απόβλητο. Ξεπλύνετε πριν από την απόρριψη.

Σημαντικό

Χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα που επιτρέπονται στη χώρα / πολιτεία και στην καλλιέργεια σας.
Η Koppert Biological SystemsBioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
Η Koppert B.V. – Bioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ποιότητας εάν το προϊόν αποθηκευτεί για περισσότερο από το συνιστώμενο ή / και σε λανθασμένες συνθήκες.

Koppert Biological Systems

 

 

Font Resize
Contrast
H Bio-Protecta εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες.
Cart