ENTOMITE – M

Περιγραφή

Περιγραφή

ENTOMITE – M

Entomite-M | Koppert Products

Αρπακτικό άκαρι Stratiolaelaps scimitus

Χρησιμοποιήστε το Entomite-M για:

Αυγά, προνύμφες και νύμφες σκιαρίδων.

Συσκευασία:

Κύλινδρος από χαρτόνι, που περιέχει 10.000 (0.9 λίτρα) ή 50.000 (3.6 λίτρα) αρπακτικά ακάρεα (όλα τα στάδια) σε κοκοφοίνικα.

Γενικές πληροφορίες
Πότε να χρησιμοποιήσετε το Entomite-M;

Χρησιμοποιήστε το Entomite-M για τον βιολογικό έλεγχο των αυγών, των προνυμφών και των νυμφών των Σκιαρίδων, ειδικά των μικρότερων προνυμφών. Εγκαταστήστε το προϊόν με τη πρώτη επισήμανση του εχθρού.

Πώς λειτουργεί το Entomite-M;

Τα ενήλικα και οι προνύμφες των ακάρεων τρέφονται με τις προνύμφες των Σκιαρίδων και άλλων εντόμων με βάση το έδαφος. Τα ακάρεα εμφανίζονται μέσα και πάνω στο έδαφος και στη βάση των φυτικών στελεχών. Το άκαρι Stratiolaelaps scimitus σπάνια μένει στο ίδιο φυτό. Η μείωση του επιπέδου προσβολής συμβαίνει με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.

Video:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Entomite-M

Εφαρμογή Entomite-M

  • Γυρίστε και ανακινήστε απαλά τη φιάλη ή τη σακούλα πριν από τη χρήση.
  • Απλώστε το υλικό ομοιόμορφα στο έδαφος (όχι στο πλαστικό).
  • Μην το εφαρμόζετε σε λακκούβα κοντά στο στέλεχος για να αποτρέψετε την καταστροφή των φυτών από τα ακάρεα αποθήκευσης.
  • Το προϊόν Entomite-M περιέχει ακάρεα αποθήκευσης (Tyrophagus putrescentiae). Αυτά μπορεί να προκαλέσουν ελαφρά ζημιά σε ορισμένες καλλιέργειες, ιδιαίτερα σε υγρές συνθήκες ή όταν εκδηλώνονται μεγάλες ποσότητες.
  • Εφαρμόζετε πάντα το Entomite-M στην επιφάνεια του εδάφους και όχι στο φυτό.
  • Κατά την πρώτη χρήση, δοκιμάστε το Entomite-M σε μικρή κλίμακα πριν το εφαρμόστε σε όλη την καλλιέργεια.

Καλύτερες συνθήκες εργασίας Entomite-M

Για βέλτιστα αποτελέσματα, το έδαφος πρέπει να είναι υγρό αλλά όχι πολύ υγρό και κατά προτίμηση πλούσιο σε οργανική ύλη. Επιπλέον, πρέπει να έχει ανοιχτή δομή. Η ελάχιστη θερμοκρασία για την επιτυχή χρήση του Entomite-M είναι 15° C.

Χειρισμός, ή Αντιμετώπιση

Τα ωφέλιμα έντομα έχουν πολύ μικρό προσδόκιμο ζωής και συνεπώς πρέπει να εισαχθούν στη καλλιέργεια το συντομότερο δυνατό μετά την παραλαβή. Εάν δεν το κάνετε μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητά τους. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αποθηκεύσετε το Entomite, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Η Koppert B.V. – Bioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ποιότητας εάν το προϊόν αποθηκευτεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή / και υπό διαφορετικές συνθήκες από τις συνιστώμενες.

  • Αποθήκευση μετά την παραλαβή: 1-2 ημέρες.
  • Θερμοκρασία αποθήκευσης: 10-15° C.
  • Στο σκοτάδι (φιάλη οριζόντια).

Δοσολογία

Οι πληροφορίες που δίνονται παρακάτω είναι απλώς ενδεικτικές. Προσαρμοσμένες συμβουλές μπορούν να παρασχεθούν εάν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τους τοπικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως η καλλιέργεια, οι κλιματικές συνθήκες και το επίπεδο προσβολής. Για τη σωστή προσέγγιση, συμβουλευτείτε έναν ειδικό της Koppert ή έναν αναγνωρισμένο διανομέα προϊόντων KoppertBioprotecta.

ENTOMITE – M προληπτικά χαμηλή προσβολή υψηλή προσβολή
δόση 100/m² 200/m² 500/m²
m²/μονάδα 100/500 50/250 20/100
διάστημα (ημέρες)
συχνότητα 1 φορά 1 φορά 1 φορά
παρατηρήσεις

Σημαντικό

Χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα που επιτρέπονται στη χώρα / πολιτεία και στην περικοπή σας. Ελέγξτε τις τοπικές απαιτήσεις εγγραφής.
Η Koppert Biological Systems – Bioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
Η Koppert B.V. – Bioprotecta δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ποιότητας εάν το προϊόν αποθηκευτεί για περισσότερο από το συνιστώμενο ή / και σε λανθασμένες συνθήκες.

Παρενέργειες

Τα φυτοφάρμακα μπορούν να έχουν (σε) άμεσες επιπτώσεις σε βιολογικά διαλύματα. Η εφαρμογή παρενεργειών μας σας λέει πόσο επιβλαβή είναι τα διάφορα φυτοφάρμακα.

side effects ENTOMITE – M
Ή κατεβάστε την εφαρμογή ανεπιθύμητων ενεργειών:

Font Resize
Contrast
H Bio-Protecta εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες.
Cart