Περιγραφή

Περιγραφή

NETAPSILA

Αποξηραντικό σαπούνι για τα μελιτώματα της ψύλλας της αχλαδιάς

Χαρακτηριστικά

Περιέχει: Άλατα αμινοξέων

Εφαρμογές και δόσεις

  • Το NETAPSILA είναι συμπυκνωμένα διαλυτά άλατα με pΗ 6, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη μιγμάτων και να μην προκαλέσει φυτοτοξικότητα στις καλλιέργειες.
  • Το NETAPSILA είναι ένα ανιονικό σαπούνι με υψηλή ικανότητα καθαρισμού και απομάκρυνσης λιπαρών ουσιών από την καλλιέργεια, κατάλληλο για δράση έχοντας σταθερό το ψεκαστικό διάλυμα με pH 6.
  • Η εφαρμογή του προϊόντος μειώνει την επιφανειακή τάση του νερού για να βελτιώσει την διαβροχή και τη διείσδυση, είτε εφαρμόζεται μόνο του είτε αναμειγνύεται με άλλα προϊόντα.
  • Το NETAPSILA καθαρίζει όλα τα οργανικά υπολείμματα (μελιτώματα κ.λ.π.) στην επιφάνεια όπου εφαρμόζεται, προκαλώντας ξήρανση κι αποδόμηση.

Δόσεις: 200 cc-300 cc/100 lt νερό όταν το προϊόν εφαρμόζετε μόνο του. Εάν εφαρμοστεί σε μίξη με άλλα προϊόντα η δόση μπορεί να μειωθεί σε 150 cc/100 lt νερό.

Συσκευασία: 1 lt

 

 

 

Font Resize
Contrast
H Bio-Protecta εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες.
Cart