Περιγραφή

Περιγραφή

SOLUFEED B-Zn

Περιέχει σύμπλοκο βορίου (B) σε συνδυασμό με ψευδάργυρο (Zn) σε χηλική μορφή υπό EDTA.

Αποτέλεσμα εικόνας για fruits and vegetables

Παρέχει στα φυτά απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία βορίου (B) και ψευδαργύρου (Zn) τα οποία σχετίζονται με την ανθοφορία και το σχηματισμό του καρπού στη πιο διαθέσιμη για τα φυτά μορφή, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της συγκομιδής κορυφαίας ποιότητας καρπών.

ΣΥΝΘΕΣΗ (β/β)

Βόριο (Β)1,458%
Ψευδάργυρος (Zn)2,234%

ΔΟΣΕΙΣ και ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑml/στρέμμαlt νερό/στρέμμαΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Τομάτες, Πιπεριές, Μελιτζάνες, Αγγούρια, Κολοκύθια, Καρπούζια, Πεπόνια 500-1000 20-200Αρχίστε τους ψεκασμούς, αφού τα φυτά αποκτήσουν επαρκή φυλλική επιφάνεια για να απορροφήσουν το ψεκαστικό υγρό. Επαναλάβετε ανάλογα με τις ανάγκες της καλλιέργειας κάθε 21 ημέρες.
Ροδάκινα, Νεκταρίνια, Κεράσια, Βερίκοκα, Δαμάσκηνα, Μήλα, Αχλάδια, Ακτινίδια500-1000 20-200Αρχίστε τους ψεκασμούς, αφού τα φυτά αποκτήσουν επαρκή φυλλική επιφάνεια για να απορροφήσουν το ψεκαστικό υγρό. Επαναλάβετε ανάλογα με τις ανάγκες της καλλιέργειας κάθε 21 ημέρες.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το SOLUFEED B-Zn συνδυάζεται καλά με πολλά αγροχημικά.

Font Resize
Contrast
H Bio-Protecta εξειδικεύεται στη βιολογική αντιμετώπιση των καλλιεργειών από εχθρούς και ασθένειες. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες.
Cart